Els voluntaris són elements humans de vital importància que fan gran qualsevol esdeveniment.

Els voluntaris són absolutament imprescindibles i necessaris per  l’organització de qualsevol esdeveniment que desitgi oferir un servei adequat als seus participants i donar-li qualitat a l’esdeveniment.

INSCRIPCIÓ COM A VOLUTARI TANCADA

És evident que una Mitja Marató sense corredors, sense participants no té sentit. D’idèntica manera podem realitzar un símil amb l’organització de la Mitja Marató sense els eficients i entusiastes voluntaris. En la prova s’involucren de manera desinteressada entrenadors, monitors, directius i atletes del club organitzador, però les necessitats són majors. La prova precisa als familiars d’ells, als amics dels atletes, a grups d’amics, etc … Són molts els que repeteixen any rere any amb nosaltres perquè la satisfacció d’estar contribuint a augmentar la qualitat de l’esdeveniment i oferir serveis de qualitat ens plena d’orgull a tots.


Els voluntaris amb la seva aportació, amb el seu treball, amb l’ànim que ens transmeten a tots, la seva ajuda i implicació, són en la majoria dels casos la imatge que es porten els participants de molts esdeveniments. Els voluntaris són l’element humà imprescindible per crear un ambient màgic, donar-li vitalitat a l’esdeveniment, transmetre aquest sentiment a l’organització de la Mitja Marató d’Elx. Tenir cura en excés d’alguns aspectes i oblidar-se del necessari calor humana, seria un error.


Les funcions que realitzaran els voluntaris a la Mitja Marató d’Elx seran molt diverses i totes molt importants. L’únic requisit per ser voluntari a la Mitja Marató d’Elx és tenir ganes de col·laborar i aportar el millor de cadascú per convertir l’esdeveniment en irrepetible, ajudant i donant suport als participants i donant per altra banda qualitat i bon tracte als que corren la mitja Marató de la ciutat d’Elx.
A la fira del corredor, en avituallaments, control de carrera, muntatge i moltes més opcions de poder col·laborar amb la Mitja Marató.
 

Moltes gràcies als més de 500 voluntaris, que any rere any formen part de la Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx.